CsigaCsapat - Mi az a füge és datolya?A CsigaCsapat hivatalos fizetőeszköze a Füge. Elfogadott pénznem még a Datolya is. Egy Datolya három Fügét ér. A kettő teljesen szabadon és automatikusan váltható.

Hogyan lehet fügéhez (datolyához) jutni?

Erre rengeteg módszer van, itt felsorolunk néhányat:

  • zsebpénz formájában minden héten, minden gazdi kap elegendő fügét, hogy kedvencét jóltarthassa! (természetesen kedvencenként) Figyelem: csak azokra a napokra jár füge, amikor látogattad a kedvencedet! Nyaraló, hibernált és bébi kedvenceknek nem jár zsebpénz. Előzőek miatt a zsebpénz utólagosan kerül kifizetésre, minden hét vasárnapról hétfőre virradó éjszakáján.

  • ha te hozol valakit a CsigaCsapatba és ő téged jelöl meg ajánlónak vagy a kedvencednél segítesz neki a regisztrációban, akkor a zsebpénzeden túl jogosult leszel - bónuszként - akár heti 3 fügére. Természetesen annyiszor, ahány új tagot hozol a CsigaCsapatba. És ezt MINDEN HÉTEN megkaphatod! (Erről részletesen a Fügeosztási Szabályokban olvashatsz)

  • ha épp sürgősen kell valamiért a füge, akkor azt emeltdíjas SMS formájában is megrendelheted. Hogy milyen telefonszámon mennyi fügét lehet kapni, azt megtudhatod a fügerendelés menüben, a kedvencednél.

  • ha nagyobb mennyiségű fügére van szükséged, akkor ezt egy banki átutalással is elintézheted. Hogy mely számlaszámra, és milyen szöveget (közleményt) kell megadni, azt megtudhatod a fügerendelés menüben, a kedvencednél.

    (**)

FIGYELEM! Emeltdíjas telefonon való fügerendeléshez szükséges a kedvencednél (értelemszerűen a fügerendelés menüben) található kód! Ezt érdemes előbb megnézni, s aztán kezdeni pl. az emeltdíjas hívást.
Ez a kód egyedi, senki más által nem ismert azonosító. Erre azért van szükség, hogy kiszűrjük azokat a rosszindulatú gazdikat, akik mások becsapásával próbálnak fügéhez jutni!
Tehát, ha valaki egyedi, fügerendelő kódja feltűnik bármilyen, másokat megtévesztő hirdetésben, környezetben, akkor azt a kódot és - az eset súlyosságától függően - a tagságot is az ÁSzF értelmében - külön figyelmeztetés nélkül - töröljük!

További info a CsigaCsapatról.