CsigaCsapat - mi ez az egész?Szia! Üdvözöllek a CsigaCsapat oldalain! A CsigaCsapat az interneten kószáló, magányos, gazdátlan állatok részére alakult. Hogy itt jószívű, gondos gazdikra leljenek, akik mindennap megetetik, megitatják, oktatgatják és NAGYON-NAGYON szeretik őket. Ugye te is ilyen vagy?

Mégis, kik vannak itt?

Nos, sajnos, már mindenféle állatot vesztettek el. Van itt csiga, sárkány, kutya, macska és persze TEVE is. Ők voltak az elsők, kik felbukkantak a sivatag sárga porában. Miután befogadtuk őket, jöttek a többiek... És azóta is csak gyűlnek, úgyhogy mára már alig győzzük befogadni őket. Ezért mindenféle segítséget, összes barátodat szívesen várjuk!

Mit tud csinálni egy TEVE?

Először is nemcsak teve lehet. Ne feledd, egy teve bármilyen aranyos, csak megrágja a bútort, hangosan horkant, és mindig a tűző napon menetel a sivatagban. Van itt sokkal kisebb, könnyebben kezelhető állat is, például a csiga. Persze, ha te olyan nagy vagy, hogy egy fékezhetetlen tevét is meg tudsz állítani fél kézzel, akkor nem fogjuk megtiltani neked, hogy AZT válaszd!
Sőt, továbbmenve, mivel az állatok roppant értelmes lények, képesek megtanulni mindenféle trükköket. Az természetes, hogy egy sárkány tud repülni, de gondoltad volna ezt egy csigáról? És akkor még nem is említettünk olyan hasznos dolgokat, mint az SMS-írás, amit még el is küld helyetted, ha megkéred rá. Egyébként, mivel rengeteg állat él a farmon, többen karavánokba csoportosultak. Vannak vegyes és persze "tiszta" karavánok is. És persze egy karavánban MINDIG történik valami, tehát unalomra semmi ok!

Összefoglalva: a CsigaCsapatnak bárki tagja lehet (aki idősebb két évesnél - de ezt nem ellenőrizzük), ráadásul a tagság teljesen ingyenes, a belépéshez mindössze választanod kell egy kedvencet! Akkor hadd válasszak...

További info a CsigaCsapatról.